Elektriker och Elentreprenad i Borås

På Borås Teleservice arbetar det duktiga och kompetenta elektriker som alla vet vad som krävs för att arbetet ska bli så bra utfört som möjligt. Vare sig det handlar om en elentreprenad där vi jobbar efter redan framtagna handlingar, eller entreprenad där vi har hela ansvaret, är våra elektriker beredda att möta utmaningarna.

Elektriker

De elektriker som jobbar hos oss har lång erfarenhet. Vare sig det handlar om projektering, installation, bästa lösningar för kund, elentreprenad, ja egentligen allt som har med elektrikerarbetet att göra, är våra elektriker experter på det. Våra elektriker gillar utmaningar, det är därför inget jobb någonsin är för litet eller för stort för oss. På Borås Teleservice arbetar alla efter principerna att allt arbete ska vara effektivt, säkert och av hög kvalitet, för att försäkra kunden, oss och de partners vi kan samarbeta med, att arbetet utförs på rätt sätt.

Elentreprenad

På Borås Teleservice arbetar vi med stora, så väl som små elentreprenader. Det finns olika elentreprenader som vi gärna åtar oss, elentreprenad där vi utför arbetet efter handlingar som redan är projekterade, så kallad utförandeentreprenad är en sådan. Vi åtar oss också totalentreprenader och partnerentreprenader. Vid totalentreprenad har vi hela ansvaret genom hela projektet, i partneretreprenader samarbetar vi med andra företag, om kunden skulle vilja detta. Våra elektrikers kunskaper och erfarenheter inom alla våra arbetsområden garanterar våra kunder att de alltid får de bäst möjliga lösningarna.

Ta Kontakt med oss om du är i behov av en elektriker i Borås med omnejd eller behöver hjälp med elentreprenad.

Vår adress
Göteborgsvägen 19, 504 35 Borås
Ring oss
033-12 25 00
Våra kontakttider
Mån-Fre: 08:00 - 17:00