Larminstallatör och Teleinstallatör i Borås

Borås Teleservice har stor erfarenhet som larminstallatör och teleinstallatör. Vi strävar alltid efter att leverera en installation som både vi och våra kunder kan vara nöjda med i många år. När vi arbetar med tele- och larminstallationer arbetar vi alltid effektivt, säkert och av hög kvalitet.

Larminstallatör

Våra tekniker har många års erfarenhet som larminstallatör. Som seriös larminstallatör börjar vi med projektering av fastigheten, då går vi igenom alla delar av fastigheten som bör larmas först. Efter en genomgående projektering installerar och driftsätter vi larmen. De larminstallationer vi erbjuder är för inbrott, CCTV brand och passage. Vi erbjuder larminstallationer till privatpersoner i form av villalarm, samt larm till offentliga förvaltningar och industri. Kunder kan välja till serviceavtal, de kan också välja funktionshyra eller leasing när de beställer larm från oss.

Teleinstallatör

Vid teleinstallationer sätter vi upp nät till trådbundna telefoner, porttelefoner och eller andra system som används för kommunikation på olika arbetsplatser, som till exempel lager och kontor som är i behov av ett välfungerande kommunikationssystem.  Vi räknar vi också in kabeldragningar som teleinstallation. Det kan handla om koaxialkabel som används vid kabel-TV och antenninstallationer, det kan också handla om ljudkablar till ljudanläggningar.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp från en larm- och teleinstallatör.

Vår adress
Göteborgsvägen 19, 504 35 Borås
Ring oss
Våra kontakttider
Mån-Fre: 08:00 - 17:00