Elinstallatör och Nätverksinstallationer i Borås

På Borås Teleservice strävar vi efter att erbjuda installationer som förbättrar våra kunders vardag. Vi kan erbjuda både elinstallationer och nätverksinstallationer. När vi arbetar, arbetar vi alltid efter principen att allt ska vara effektivt, säkert och av hög kvalitet.

Nätverksinstallationer i Borås

Vi utför nätverksinstallationer i Borås med omnejd. Vi genomför till exempel fiber- och kopparinstallationer för datakommunikation. Installation av koppar och fiber är något som våra nätverkstekniker har bred kompetens inom. Vi installerar fiber, datanätverk och bredbandsnät som vi självklart anpassar efter våra kunders behov. Då vi vill att våra kunder ska få de bästa lösningarna som de möjligen kan få, projekterar vi alltid fastigheterna innan vi börjar utföra nätverksinstallationer.

Elinstallatör

Vi erbjuder helhetslösningar inom elinstallation runtom Borås. Våra kompetenser kommer ifrån många år av arbete med elinstallation, samt från dedikerade medarbetare som brinner för arbetet. Våra elinstallationer spänner många olika segment, några av dessa är laddstationer till elbil, smarta hem och solpaneler. Våra åtaganden sträcker sig från enkla elinstallationer till stora miljonprojekt. Vi är alltid med i ett tidigt skede, vare sig det är ett litet eller stort projekt.

Kontakta oss på Borås Teleservice om du vill ha hjälp med el- och nätverksinstallationer.

Vår adress
Göteborgsvägen 19, 504 35 Borås
Ring oss
Våra kontakttider
Mån-Fre: 08:00 - 17:00